MIJN VERHAAL

Mijn naam is Martine van Ruitenbeek. Jarenlang heb ik als (online) marketeer gewerkt voor verschillende bedrijven in diverse branches, waaronder de reisbranche en verzekeringen. Deze ervaring zet ik nu in om andere ondernemers te ondersteunen.

Ik heb YUST Marketing opgericht omdat ik gedreven ondernemers wil helpen hun passie te verwoorden en daarmee te bouwen aan hun bedrijf. Ik geloof dat iedere ondernemer uniek is en zijn eigen verhaal heeft, de reden waarom hij doet wat hij doet. Hoe mooi is het om dit verhaal te kunnen vertellen aan (potentiële) klanten en daarmee het bedrijf te laten groeien?

Mijn kracht zit in het inspireren van mensen en het opzetten van nieuwe dingen. Ik kan het grotere geheel zien, dingen structureren en verwoorden wat iemand bedoelt. Ik word er blij van als ik met verschillende dingen bezig ben en echt iets kan betekenen. Voor zowel strategisch denken als ‘handen uit de mouwen steken’ ben je bij mij aan het goede adres. Veel dingen doe ik zelf en als het nodig is, maak ik gebruik van mijn netwerk van specialisten. Zo lever ik mijn klant een compleet pakket.

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel.